10/17/2013

Πατάτες φούρνου με τζίνζερ και μανιτάρια

  • 1 κιλό φρέσκιες πατάτες
  • 1 κομμάτι τζιντζερ
  • 1 μεγάλη πράσινη πιπέρια
  • 1 μεγάλη κοκκινη πιπέρια
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 1 κρεμμύδι
  • 500 γραμ καφέ μανιτάρια
  • ρίγανη
  • μαύρο πιπέρι
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο

Σερβίρει
3 άτομα
AdTech Ad

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε τα λαχανικά μας και σκουπίζουμε τα μανιτάρια.
  2. Κόβουμε το κρεμμυδι, το σκόρδο και τις πιπέριες σε λεπτές λωρίδες.
  3. Κόβουμε τα μανιτάρια και τις πατάτες σε 4 κομμάτια και τρίβουμε το τζίντζερ.
  4. Προσθετουμε ολα τα λαχανικά σε πυρεξ, ριχνουμε τα μπαχαρικά και περιχυνουμε με το ελαιόλαδο.
  5. Ψήνουμε σε προθερμαινόμενο φούρνο για 40 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου