Τι χρειαζόμαστε:
- 1 χούφτα σταφίδες μαύρες
- 1 ποτήρι λάδι
- 1 ποτήρι νερό
- 2 κουταλάκια γλυκού κανέλα
- 2 κουταλάκια γλυκού κοπαν. γαρύφαλλο
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 πακέτο φαρίνα απ
- λίγο αγιασμό.
Πως το κάνουμε:
- Ανακατεύουμε με το χέρι καλά το λάδι με την ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά-σιγά τα υπόλοιπα υλικά.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Γενικά η πίτα δεν φουσκώνει πάρα πολύ αλλά είναι αρκετά νόστιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου