Τι χρειαζόμαστε:
- 375 γραμμ. κρέμα γάλακτος
- 260 γραμμ. ζάχαρη
- 5 κρόκοι
- 50 γραμμ. κακάο κοσκινισμένο
- 125 γραμμ. γάλα
- ζάχαρη για το κάψιμο (περίπου 50 γραμμ.)
Πως το κάνουμε:
- Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα και το κακάο.
- Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και όταν ασπρίσουν ρίχνουμε στο γάλα. Ανακατεύουμε καλά και φιλτράρουμε.
- Γεμίζουμε ατομικές φορμίτσες και τις τοποθετούμε σε ταψί με νερό, που να φτάνει στα 3/4 του ύψους των μπολ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
- Λίγο πριν σερβίρουμε και αφού η κρέμα έχει κρυώσει πολύ καλά, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την καίμε στο γριλ για 1-2 λεπτά μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου